Jag kan dock hantera värmen (och elden) i vårt kök, även om jag är något förvånad av minen att döma! Ingen fara - jag bara flamberar för första gången! :) (Ni skall alltså fokusera på elden i stekpannan, inte på röran på diskbordet - dock är det helt okej om ni sneglar på fönstren och konstaterar att de är alldeles pinfärskt-rentvättade!)
Efter vår goda Pizzaperjantai (= pizzafredag) skulle vi naturligtvis ha en god lördagsmiddag också. Jag lagade pepparbiff med konjakssås (enligt recept ur Flera Favoriter, sid 114), och till efterrätt blev det risgrynspannkaka á la Mangs Gård (som jag visat på bloggen förut). Med ett gott glas vin, förstås! Ahh, vad härligt det är med helg, och god mat och dryck, och avkoppling, och rena fönster! :)
Huvudrätt: Pepparbiff med konjakssås, serverat i "mommos servis"
Efterrätt: Risgrynspannaka á la Mangs gård!
1 kommentar:
OCH med otroligt vackert porslin!!!
det glömde du nämna, det njuter man också av. Vilket roligt foto, du har faktiskt en nästan rädd min, men förstår att det inte var nån fara då fotot kom på bloggen
Skicka en kommentar