måndag 26 mars 2012

Änglalika smycken

Som ni har märkt [1], [2] har jag på sistone tagit mig an mycket mindre handarbeten, det vill säga smycken! Detta öppnar upp helt nya möjligheter för mig - det finns så mycket man kan göra - som jag aldrig tänkt på förr! För att få idéer och inspiration, gick jag faktiskt på en smyckeskurs för någon vecka sedan - där jag, förutom att jobba med pytte-små projekt, dessutom övergav mitt trogna hjälpmedel garn, och jobbade med olika slags stenar och pärlor istället!

Smyckeskurser ordnades på Lottes Hobby i Ekenäs, och det ordnas flera smyckeskurser för den som är intresserad, så det är bara att anmäla sig!

Detta är resultatet av kurskvällen: Två stycken armband, och ett "ängla-set" bestående av armband och örhängen. Inte så pjåkigt, om jag får säga det själv. Och tiden den bara flög iväg, roligt var det. Men på något sätt tror jag kanske ändå att jag främst kommer att hålla mig till mitt garn och min tråd - om inte annat, så bara tänk om jag ska ha utrymme, både i tid och plats, också för stenar och kristaller förutom garn, stickor och virknålar? Men det var nog väldigt roligt att variera sig, förstås... :)

2 kommentarer:

Kerstin sa...

alltså, dom är verkligt snygga, dina smycken
..... o no sku de va roligt fortsätta greja lite mera också tycker jag

Linda sa...

De är jättefina! :-D