tisdag 28 maj 2013

3:e gången gillt i media

Simply Knitting ville ha bilder på när jag stickade tillsammans med någon, så vi fotograferade när vi stickade tillsammans hemma, mamma och jag. På bilden syns dessutom flera av mina handarbeten; jag håller då som bäst på att sticka juniors babyfilt, tévärmaren värmer tékannan (+ muggvärmare till muggarna, så klart), över fåtöljen hänger en sjal och Jockes Amerika-sockor, i soffan finns min blom-dyna, och Egon tittar på, så klart. Tröjan och sockorna jag har på har jag stickat förstås, liksom mamma stickat den tröja hon har på.
Mina handarbetsalster har publicerats förut, först kom bilden på min egenhändigt stickade klocka med i Kodin Kuvalehti (1/2012) (se inlägg), sedan var det mitt "letter of the month" som publicerades i Simply Knitting (se inlägg). Nu 3:e gången gillt blir det bara större och större, från bild, till brev + bild, till en helsidesartikel om mig i senaste numret av Simply Knitting (no 107)! Var skall detta sluta? ;)

Jag hade skickat in några bilder, eftersom det brukar efterfrågas bilder på läsarnas alster, men fick inget svar först - tills jag fick en förfrågan per mail om jag ville ställa upp på intervju. Kan inte ta det som annat än en komplimang för mina fina handarbeten! I följande mail kom några frågor - och resultatet ser ni här till höger! De har säkert inget emot att jag lägger upp hela artikeln på nätet (reklam ju?), så klicka här för pdf-version.

Det enda som är synd är att det inte kom mera bilder på mina handarbeten med. De som kom med, förutom de i första bilden, är Hannas Storbritannien-Finland dyna, g-klavs -vantarna (som också är hennes, faktiskt), och Ellen med sin kattmössa och halsduk.

Men stolt är jag - så klart!
2 kommentarer:

Anonym sa...

Häftigt Linda, läste just inlägget om dig :)

/ Harriet

Benita sa...

Wooow! Vilken bra artikel!