tisdag 26 juli 2011

Hipp hipp...

... hurra - jag fyller år idag!

...eller? Jag har haft 27-års kris ett tag, men jag börjar nu acceptera fakta + faktiskt inse att det inte är så farligt... När min bror fyllde 27 år tyckte jag han blev skitgammal (sorry!) - men å andra sidan tycker jag inte han är något "äldre" nu när han snart fyller 30 - så kanske det inte är så farligt... Det skadar ju heller inte att jag fortfarande får visa papper när jag köper öl/cider, och att jag dessutom är i mycket bättre form än jag var för 10 år sedan! :)

Dessutom har jag ju faktiskt lyckats åstadkomma en hel del på min 27 år! Jag har skaffat mig både utbildning till och erfarenhet av mitt yrke, en härlig bostad - världens finaste sambo och världens sötaste guddotter har jag också, för att nämna några saker... Inte illa, om jag får säga det själv! :)

So what om jag sen är "gammal" nog att ha hakat på trenden att ha matlagning/bak och stickning som hobby, och att använda basker och gummistövlar (gummistövlarna var trendiga för nåt år sen iaf?). Jag väntar bara på att det ska bli trendigt att använda korg också, så är jag riktigt pop - annars får jag väl vara unik! :) Jag är nämligen gammal nog att vara mig själv!   Jag ska njuta av livet och skratta åt sådana som har 20-års eller 25-års kris (precis som jag är säker på att många skrattar åt mig [fast min kris är över - jag är stolt att vara 27!])!

Födelsedagen firade jag redan för en tid sedan - jag passade på när min skitgamla bror :p med familj var här från Sverige. :) Här dukar jag fram i matsalen; allt rymdes dock inte på ett bord - tur att vi har två!

En bättre bild på kakan, Kinuskikaka från Lindas Favoritrecept sid 23, samt världens sötaste guddotter i bakgrunden, tom världens finaste sambo längre bak i bilden! :)

2 kommentarer: