måndag 11 juli 2011

Fin från topp till tå

Tycker ni det varit glest med inlägg på bloggen? Jag skall komma med ursäkter: Dels har det varit varmt, dels har jag varit lat, dels har min söta guddotter med familj varit på besök i Finland! Hon är söt, bestämd, finurlig och väldigt klipsk dessutom!

I hopp om att hon har några drag också från sin faster tänkte jag att kanske Ellen också gillar tåsockor? Hon  påminner ibland om mig, som t.ex. att oftast vilja ha håret fast och att äta korv... Tåsockorna var dock ingen hit. Hon ville inte ens pröva dom (men jag såg att det var passlig storlek i alla fall...). Fast, hon är ju inte dum inte, kanske hon bara tänkte det är för varmt? Inte riktigt läge att ha stickade sockor just nu... Så - det kommer möjligtvis foton då hon provar sockorna senare, föräldrarna är båda duktiga fotografer! :)

Mina egna tåsockor ser ni i det här inlägget.

Det var jätte roligt att ha gudungen min med föräldrar här och hälsa på! Roligare än jag kan beskriva! Härligt var det! Uttrycket "underbart är kort" stämmer verkligen bra in här, så jag antar bloggen snart funkar som vanligt igen... :)

Hur skulle Ellen kunna ha tåsockor på; när hon har så fina tånaglar? Samma färg som sin farmor valde hon, och så en blomma på var stortå! Jätte fint! :) Hoppas hon får användning får tåsockorna i höst istället!


Här har ni mönstret jag gjorde till tåsockorna:

3 kommentarer:

Hedvig sa...

Underbara sockor! :)

Kerstin sa...

fina sockor, men de små lackade tårna sötare ännu

Linda sa...

Tack! ...och jaaa-visst! Nog förstår man ju att Ellen inte satte sockorna på ÄN! Hoppas de passar i höst bara! :D