söndag 29 april 2012

Helgen är kort!

...man skall vara glad om man hinner med mycket! ;)

Idag har jag haft tvätt på tork ute (ah - härliga vår), jobbat lite - och så haft trevligt besök! Något gott måste man ju bjuda på, som den goda värdinna jag eftersträvar att vara, och den här gången blev det Toffégömmor ur min namnsdagstidning! :) Farligt goda - kvällens utmaning kommer att vara att försöka gå igenom köket utan att plocka åt sig en gömma i förbifarten...


Vitsipporna på bordet kunde varit plockade från "tomten", för se så vackert där va igår! Men, just då vad jag upptagen med annat, så sipporna är plockade från grannens tomt. ;)  --- Vitsippor tycks för övrigt också pryda brorsans blogg idag - så det kan vara dagens tema. :)

Vad jag var upptagen med, var att försöka tända en "majbrasa" - men det gick lite si som så... För mycket sav i träden, skyller vi på! Men - Glad Valborg på er alla i alla fall! (Helgen må vara kort, men det blir också fort helg igen!)

Picnic ute i det gröna blev det iaf igår! Det smakar så gott när man jobbar hårt! ;) (Arbeta är jag kanske van med, men inte så här mycket fysiskt arbete!)


3 kommentarer:

Hedvig sa...

Har ni redan tänt brasa?! Vi spar oss till i morgon... :)

Linda sa...

Nää, hade vi haft 1:a maj i tankarna hade vi väl också väntat. Nu ville vi bara ha bort riset från tomten, så kan vi grilla och ta det lugnt ikväll - men som sagt, det gick inte så bra... Men riset får vänta!

Anonym sa...

Tack för en trevlig stund Linda =)

Toffégommorna var populära här och är nu slut :( hade varit gott och inspirerande att ha några när jag spelar piano och övar hela kvällen. Men, har hört att det inte är bra med för mycket av det goda, så får väl hålla det i tanken bara.

Ha det bra tills vi ses igen, du goda värdinna!

Kram Hanna