måndag 2 maj 2011

Jag är mig lik!

Efter att ha gått igenom fotoalbumar, går det inte annat än att konstatera att jag är mig lik! Jag är lite äldre och lite längre - men annars ser jag ut som jag alltid gjort, och framför allt gör jag fortfarande vad jag alltid har gjort!Att det finns många foton på när jag bakar redan från liten, visste ni som har Lindas Favoritrecept redan, eftersom boken innehåller många av de fotona. Här är i alla fall ett exempel till: Första gången jag lagar maränger 1989 (jag är alltså 5 år). Jag fick en bok till födelsedagen, var en mor och dotter lagade maränger bl.a.... Boken vet jag inte om finns kvar, men det tillhörande kortet med samma karaktärer inklusive recept har jag kvar - det är på kylskåpet!Handarbetat har jag också alltid gjort! Jag har kanske haft några års paus emellanåt, men av och till i alla fall... På det här fotot, taget 1990, tycks jag vara mycket koncentrerad över något virkat projekt! 


Tydligen är inte heller läraryrket något oväntat för mig! Baserat på frisyren jag har på bilden är jag 4-5 år gammal (det är enda gången jag haft kort hår)! Jag var alltså inte så gammal när jag lärde mig skriva... Under många år var jag "omedveten" om att jag skulle bli lärare, men se där! Kanske det var meningen hela tiden?

Man kan undra, 
hur på vis jag egentligen har ändrats de senaste 20 åren?

3 kommentarer:

Kerstin sa...

hmmm... man kunde tro det är DU som gått igenom fotoalbum... men i övrigt är det väl bara att konstatera att mycket litet har förändrats, -jag verkar ju också fortsätta fotografi-dokumentera vad du pysslar med, och även de färdiga resultaten

Linda sa...

Men mamma, jag kan ju inte nämna dig VARJE gång! :p

Kerstin sa...

hehehheh.... nähä, bra jag nämner saker o ting själv då