fredag 5 april 2013

Slask-traskas

Våren är efterlängtad som ni märkt på mina inlägg [1] [2] [3] [4] [5], men den är ju så blöt! Snön smälter (hurra!), men kvar blir slask och vatten! Gummistövel-time, alltså!

Gummistövlarna ni ser på bilden, äkta nokia-gummistövlar, börjar närma sig 20 år! Mina fötter har inte växt sen jag gick i 5:an (dvs jag var 11 år - känner att jag behöv påpeka att jag är *inte* 30 än, så inte fullt 20 år!), då jag ännu var scout och fick dessa fina gummistövlar. (Sen, om jag minns rätt, var väl inte gummistövlar "hippt" i tonåren, så då fick de gömma sig ett tag...) Jag har köpt andra stövlar någon gång, men de här är helt enkelt bäst. 

Dags att pimpa gummistövlarna - förtjänar de efter lång och trogen tjänst! Simply Knitting härstammar ju från ett regnigt land, kanske därför jag där via upptäckte s.k. "Welly toppers". Finns ett tio-tal sådana till på ravlery om någon är intresserad...

Jag stickade iaf dessa "fun in the mud welly toppers" från Simply Knitting issue 92 i Novita Isoveli. Samma nummer var jag skrivit "letter of the month".... :) Borde komma mer sånt snart också....... You'll see!

Mina welly-toppers fyller sin funktion: Är nu chic även i slask! :p Mycket roligare att traska i slask så! :)

1 kommentar:

Harriet sa...

Snyggt Linda :*)

Harriet