söndag 26 februari 2017

Tree trunks


Sist ut (?) i mitt senaste reflex-set är mina benvärmare! Tillsammans med mitt pannband, min mössa, mina vantar och min halsvärmarkrage är settet nu komplett. Nu syns jag både när jag är ute "i storstan" (var Filip ivrigt morror åt alla bilar och allt folk), dvs detta set, och ett set när jag är ut och gå här i byn (var vi nöjer oss med att morra åt skyltar - allt uppskattas, vi har kul ändå), dvs mitt orange set från 2013

Detta är tree trunk legwarmers, mönstret hittar ni gratis på ravelry. Härligt mönster; spännande resultat men ändå en enkel "tv-stickning". Eller en stickning man lätt kan ha samtidigt som man socialiserar, möjligen håller ett öga på sonen. Jag borde sätta gummiband i resårerna för att de ska hållas ännu bättre på plats, annars är jag hur nöjd som helst. Perfekt när det är kallt, dels lätt att dra över benen, leggings eller kjol som jag oftast har, var de både värmer och och är dekorativa. 

Även dessa är stickade i Novita isoveli, och jag stickade in reflextråd endast i övre kanten. Som vanligt har jag handlat i Latvala. (Om någon undrar, nej jag får inte betalt eller dylikt för att göra reklam - den enda gången det har hänt [se här: {1} {2}] har jag tydligt nämnt det. Jag bara tipsar om vad jag tycker är praktiskt, som i detta fall en butik med stort utbud, ofta förmånligt och vänlig och hjälpsam personal - jag besöker den ofta som ni märkt.)

Inga kommentarer: