Jag prövade på två nya recept: Rabarber-jordgubbstårta och franska chokladmaränger! Dessutom lagade jag mockarutor - en riktig klassiker! [se t.ex. Lindas favoritrecept sid 18:)
Rabarber-jordgubbstårtan är igen ett recept från pirkka (se sid 23), men jag gjorde den med ett vanligt digestive-botten istället för som det står i receptet.
Franska chokladmaränger hittar du recept på här. Förstår inte varför det i receptet står att man ska smälta chokladen i en fryspåse - men annars gjorde jag som det stod i receptet här. De ser jag fram emot att pröva på på nytt, men med karamellfärg istället för choklad...
...jag kan också meddela att jag tydligen varit snäll ett år igen, och fått en massa presenter jag kommer att ha nytta av när jag kockar och handarbetar och pysslar i övrigt- vilket säkert kommer att synas på bloggen! Tack alla! :D
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar