fredag 29 april 2011

Fäst idag, fest imorgon

Idag har jag apat mig rejält - så ser det i alla fall ut av mina fötter att döma, eftersom jag har tå-sockor på (det påminner mig av någon anledning om apfötter - eller är det bara jag?).

Förra sommaren köpte jag 2 nystan Novita Santorini billigt, och bestämde mig för att det skulle bli sockor. Efter en stunds funderande, kom jag fram till att det skulle bli tå-sockor denna gång! (Dock inte extremt - endast stortån är skilt). Det gick åt precis 1 nystan till denna skapelse - småfotad som jag är!

*PERFEKT* Jag har alltid gillat tåsockor! Och, som vi alla vet, så  lider jag av "jag-kan-själv"-syndromet. :D Det passar ju utmärkt nu till sommaren, när man inte har strumpor under yllesockorna (vilket kan försvåra användningen om inte strumporna också är av liknande modell), men kanske ändå vill ha något varmare på fötterna under kyliga kvällar... Me like! Dessa sockor är klart roligare än ett par "vanliga"!


Vill ni också sticka ett par roliga tåsockor, så får ni mönstret nedan! :) Men imorgon ska det inte stickas (eller fästas trådar...), det ska firas Vappen! :) 

2 kommentarer:

Hedvig sa...

Tåsockor är det bästa! :)

Linda sa...

Jaa! :D :D