fredag 8 april 2011

Vår tid, vårt land


Jag har fått min första Award av Tinas stuga - vilken ära! Till uppgift har jag nu att ge den vidare till 3-5 bloggar som har mindre än 100 följare

Jag måste först och främst erkänna att jag inte följer med så mycket bloggar, trots att jag har en själv. Jag följer med mina vänners bloggar, och en och annan handarbetsblogg som inspiration. Men jag kan ju förklara varför jag följer de bloggarna. 

Ett tema jag vill understryka är för övrigt finlandssvenskhet, inspirerat av sången ovan (vad tycker ni om den?), och det pågående valet i Finland. Det är viktigt att värna om finlandssvenskheten, om vi vill behålla den.

Min brors blogg. Jag har hänvisat till den tidigare vid tillfälle, oftast på grund av min söta guddotter som förgyller bloggen. Förutom att berätta om sin familj, berättar han om träning/löpning, och en och annan pärla angående undervisning (lärarkollega som han är) och datorer kommer också, bl.a.

En blogg av min barndomsvän. Förutom att berätta om sin familj visar Linda sina fantastiskt proffsiga tårtor och andra bakverk. Alltid lika frestande att kika in där.

Av de "obekanta" bloggar jag följer är det här en, som likt titeln antyder fokuserar på handarbete. Det är insprerande att se på andras skapelser - ofta får man idéer själv.

3 kommentarer:

eva i Aten sa...

Kära nån vad vig du är!

Hedvig sa...

Tack för rar kommentar om mina sockor! :)

Laura sa...

Jag tycker att sången är ett bra initiativ fast den nog är en aning "dorky" ;) Men dorky kan va bra ibland :)