Jag har till och med använt samma skål som bilden i receptet! Har samma färgs skål dessutom, men noterade inte detta i tid. :) (Foto på brödet blev inte lika bra, men som sagt, gott.) |
Lydig som jag är, lät jag sedan inte bananerna bli gamla, och som en liten extra twist gjorde jag inte heller muffins av dem, utan jag använde mig av ett pirkkarecept och gjorde "Banan- och chokladfrestelse med ingefära". Det såg inte mycket ut för världen, men var supergott, så jag kan varmt rekommendera receptet! Receptet hittar ni här när ni bläddrar framåt till sidan 19. Vi har även provat på receptet för "Snabba havretunnbröd med surmjölk" (men med fil istället för surmjölk) på samma sida, som är lika gott och enkelt som det är snabbt! Superbra kvällsmål!
Så, jag ska sprida budskapet: Släng inte era bananer utan ät upp dem, i muffins-, choklad- eller annan form! (Daaaa-aaa!)
2 kommentarer:
Bra tips för mig som är något av en bananfascist. Helst ska de vara gröna för att falla mig i smaken... ;)
...och just som jag läste din kommentar, åt jag en banan som hunnit bli rätt så brun... ;)
Gula är förstås bäst, och tänk - gröna föredrar jag inte om jag får välja. Så olika det kan va...
Skicka en kommentar