söndag 6 mars 2011

Sol ute, sol inne

Det blir vår det blir vår DET BLIR VÅR!


Så intalar jag mig själv! Jag gläds åt solen ute, och trivs i den käcka tröjan jag stickat så att jag också ser vårig ut! Nu var det så dags att laga det vårigt också inne i lägenheten; i solskenet igår tvättade jag fönster och bytte gardiner så att även vårt kök är vårfräscht! Sedan, inte minst, kokade jag en pigg (och krämig) morotssoppa (med rosmarin) - så blir  jag vårig och pigg också på insidan! + att soppan också såg grann och fin ut, naturligtvis! Receptet till soppan hittar ni här.  Skulle fortarande det goda humöret saknas, så hör jag på The Monikers bidrag till melodifestivalen! Jag säger inte att det är det bästa bidraget, men det gör mig på gott humör!

4 kommentarer:

Hedvig sa...

Hej!

Vad kul att du ville delta i min tävling! Jätteroligt att läsa dina svar och att samtidigt hitta till en ny, rolig blogg! :)

Ha en fin dag!
/Hedvig

Filimarans Funderingar sa...

Vad skojigt att du vill min följare på bloggen. Tack än en gång för kokboken!

Tina sa...

Vad trevligt att få dej som följare till min blogg ;o))
Ta och "aktivera" dej så andra kan hitta till dej när dom klickar på din bild. Kollade upp det och man kan bara skicka meddelande åt dej men kommer inte till din blogg....
Eller kanske du vill vara anonym....? ;o))

Gjorde själv samma grej när jag blev följare men en vänlig själ i Grekland upplyste mej om saken och genom några enkla klickningar blev jag aktiverad. Men fråga mej inte hur jag gjorde det *gapskrattar* är en idiot när det gäller datorer.....

Linda sa...

Vad kul när flera hittar till min blogg! :)
Därför skulle jag nog gärna, Tina, "aktivera" mig, men jag lyckades inte så här med första försöket... Skall fråga min dator-expert/bror när tillfälle ges, om jag inte kommer på det själv först. :)