lördag 7 januari 2012

Det ska krökas i tid, som krokigt ska bli

... och kröka kan man göra så väl med alkohol, som med *en-grej-jag-inte-vet-vad-heter-som-vi-köpte-på-bokmässan* - allt beroende på vilket resultat man vill ha!

Vill man ha skruviga franskisar / pomfritt till sin björneborgare (= hamburgare med korv istället för biff) är alternativ 2 mer praktiskt (men kan kombineras med alternativ 1?). Ser väl festligt och kul ut? Man får dock akta sig att inte ha en skruv lös (ha ha haaaa) - eller lösa skruvar menar ja - potatisen kan lätt gå sönder.


Förutom potatis har vi testat skruva päron (bild), äppel, morot etc... Skulle vara kul att prova med gudungen min, som i varje fall är väldigt förtjust i pastaskruvar! :)

3 kommentarer:

Kristian Niemi sa...

Väldigt, väldigt förtjust. :)

Linda sa...

Vi måste testa sen när hon hälsar på faster, va hon tycker om potatisskruvar och päronskruvar osv... :)

Kerstin sa...

vilket skruvat inlägg! heheh