Hemkommen från Morsdagslunchen på
Brasseriet är jag
mycket mätt och belåten. Förrätterna kunde man välja och vraka mellan -
det ena godare än det andra! Och huvudrätten, gris i mitt fall - åhh
vad himmelskt gott! Tallriken slickades absolut ren! Jag blev, som vanligt när jag är där, inspirerad att försöka laga lika gott hemma.... Försöka kan man, men måste nog provsmaka flera gånger... :) Glada minnen dessutom, då de hade samma sallad jag fick serverad på min
möhippa. :)
Desserten fick vänta tills jag kom hem. Jag hade förberett lite imorse inför den morsdagslunch som var hemma hos oss samtidigt, och så var allt klart när jag kom hem. Receptet till dessa
underbara pavlovas, som är lika goda som de ser ut
om inte mer, är taget ur
Halv 8 hos mig nu i veckan -
receptet hittar du här. Jag kan säga att menyn till vilken de här hörde fick full pott vad gäller poäng, och efter att ha smakat förstår jag varför.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar