måndag 18 augusti 2014

Ett steg i taget
Vår trädgård förändras hela tiden; ännu är det lång väg tills den blir klar (om den blir - sånt jobbar man väl med hela tiden), men det börjar definitivt arta sig.

De gäster som kommit hit på sistone har kunnat gå upp för vår vackra trappa som mannen i mitt liv snickrat ihop. Även om det för branten vår i övrigt återstår en hel del jobb, har denna fina trappa gjort sitt för att pryda vår gård. Praktisk är den dessutom.  

Och när gästerna väl kommer in, brukar det ju oftast finnas något gott att smaka på. T.ex. Vit chokladmousse, som på bilden. (Den bars dock in före gästerna kom.) Recept, så klart, enligt Flera Favoriter.


Denna helg råkade vi ha mycket besök. Inte nog med lördagens baby shower, se föregående inlägg, också på fredag hade vi mycket trevligt besök. Det var skönt att koppla av efter den första "ordentliga" arbetsveckan på länge i goda vänners lag, verkligt roligt. Vi pratade, åt och hade det trevligt. Till dessert blev det denna läckerhet: Key Lime Pie

Jag har gjort en motsvarande paj en gång förut, nästan exakt samma recept - som jag bloggat om här (inklusive recept). Det är främst dekorationerna och tillbehören som är lite annorlunda - denna paj serverades med lite grädde spetsat med vaniljsocker och bittermandelarom. 

Inga kommentarer: