måndag 5 april 2010

Sista i settet

Jag har stickat en hel del av novitas verk på sistone med samma flätmönster; tröja, halsduk, mössa och vantar. Nu är det sista i settet färdigt - nämligen sockorna! Jag tycker de är lite spända, men när jag ser på modellen i mönstret så ser de spända ut också där, så det är nog bra - sådan modell helt enkelt! Jag är helt nöjd med mina flätade plagg - men det ska nog bli skönt att sticka något annat nu...

I och för sig - jag började sticka tröjan 27:e oktober, sockorna blev färdiga idag dvs 5:e april, där emellan har jag också stickat Jocke- och Linda-dynorna + Jockes namnsdagshalsduk - jag ska inte klaga med tanke på hur länge det tog för mig att sticka förr... Men, vad jag vill ha sagt är: Jag ser fram emot nya spännande stickprojekt. Jag skall till Vörå handarbetsaffär och kika mönster imorgon. :)

Här följer några foton på mina sockor. Det är inte de tydligaste foton, för de är tagna med telefonen, däremot är motivet desto finare - och då menar jag inte sockorna.... Låt mig presentera: Världens gladaste sötnos, min guddotter Ellen!


...Ellen lite på avstånd först, men...

...telefoner (liksom kameror och dylikt) är jätte skoj och måste studeras närmare...

SA jag inte att hon är världens gladaste sötnos kanske? Överdrev jag? Inte det minsta!

3 kommentarer:

Kerstin sa...

heh, näe, hon ÄR världens gladaste sötnos =o)
o strumporna blev också helt fina

Kerstin sa...

får man komma med ett önskemål? om det går att ändra så länkar öppnas i ett nytt fönster, som nu t.ex Vörå handarbetsaffär. Är det annars "din" handarbetsaffärsgubbe man ser på bilden?

Linda sa...

Jag försökte kika i inställningarna och hittade inte var man kan ändra så att länkar öppnas i nytt fönster... Skulle kunna fråga min dator-expert, men du ser honom ju före mig ;)

Jepp, det är handarbets-gubben jag nämnt som syns där. ...ganska bra hemsida dom har också, visst? Höjdpunkten på ert Vasa-besök? ;) :p