lördag 5 februari 2011

Smakprov ur Flera Favoriter

Jag har ju, som ni vet, gjort två stycken kokböcker: Lindas Favoritrecept & Flera Favoriter! Om jag får säga det själv tycker jag ju att kokböckerna är ytterst praktiska och jag använder dem flitigt - finns det mesta man behöver för vanlig husmanskost och lite till där tycker jag - även om jag fortfarande naturligtvis hittar mera recept hela tiden - det blir ju som en hobby.

Eftersom jag använder dem flitigt blir det ju att jag nämner något recept på bloggen emellanåt, och nu har jag fått frågan om jag kan dela med mig av receptet på chokladkrämen; jag antar att det gäller chokladkrämen i det här inlägget. Visst - säger jag! Ett smakprov ur kokboken kan jag ju ge! Nedan finns därför hela den sidan ur Flera Favoriter, dvs hela tre recept - alla på chokladdesserter! Enjoy! Jag tycker ju det är så roligt med kommentarer på bloggen att jag gärna vill uppmuntra det - dessutom kan man ju alltid hoppas att någon blir intresserad och vill köpa kokböckerna mina! Ta isf kontakt med mig; på bloggen eller via mail t.ex.

Det kan jag också nämna att jag sen jag skrev kokboken lärt mig hur man undgår att få en hinna på chokladkrämen! Efter att man kokat krämen och hällt upp i en skål för att svalna, skall man sätta plastfolie på krämen, riktigt tätt så att det rör vid krämen! På så sätt blir det ingen hinna på krämen, det är bara att ta bort plasten och njuta!

2 kommentarer:

Tina sa...

Kommentarer är ju alltid trevligt att få. ;o))

Vad energisk du är som fått ihop till 2 kokböcker.. Grattis!!

Och när jag läste om dom så slog det mej att om du lottar ut en bok så finns det en stor chans att ännu fler läsare hittar dej.
Nu vet jag inte om du brukar vara med i utlottningar, men det brukar ju vara så att en kommentar är 1 lott, och om man länkar till din blogg på sin blogg så får man oxå 1 lott för det. Så man kan få 2 möjligheter att vinna ;o)
En del ger en tredje lott om man blir/är följare, men alla gör inte det...

Hoppas att du hittar på nåt för jag tycker att flera borde hitta din blogg.... ;o))

Linda sa...

Tack så mycket för den strålande idén - och för tanken att flera borde hitta till min blogg!

Nu har jag utlyst en sådan tävling! Hoppas många är med! :)