onsdag 13 juni 2012

Äntligen!

Som jag har väntat, ivrigt kollat postlådan så fort jag hinner, oftast något besviken... Jag hann bli orolig och skrev påminnelse (som sagt), jag hann nästan ge upp, tänkte att så är det när man bor långt borta i Finland... Men så igår blev jag äntligen glatt överraskad när jag kikade ner i postlådan:


Paketet från Simply Knitting har kommit, mina De Luxe -stickor - gåvan för att mitt brev med foto på Jocke- och Linda-dynorna blev "letter of the month" är här!

De Luxe -paketet bestod av 3½, 4, 4½, 5, 5½, 6, 7 och 8:ans stickor som man kan koppla ihop med trådar (för att skapa rundstickor) i fyra olika längder - så i praktiken har jag fått 32 stycken olika stickor! Inte pjåkigt - jag är stormförtjust! Dessutom är de väldigt vackra stickor i trä av olika färger! Vidare följde det med fodral till stickorna och trådarna + maskstoppare... Lyxigt paket, precis som titeln anger!

I det medföljande brevet stod bl.a. "We'd love to see what you made with your prize", så jag har redan satt igång som ni märker! Jag har lagt upp för en spetströja av novita av mitt fynd-garn från latvala - nämt i ett tidigare inlägg. Mina nya stickor är perfekta för det här projektet, eftersom man först skall sticka både fram- och bakstycke ihop upp till armhålen (= många maskor, behövs lång rundsticka), och för att sedan dela på arbetet och sticka de olika delarna skilt + ärmarna förstås - då kan jag byta till en kortare längd på min rundsticka. :D Utmärkt!

Det är bara att sticka på!

2 kommentarer:

Benita L sa...

Hurraa, vad roligt att dom äntligen kom!
Ser fram emot att se tröjan sen! :)

Linda sa...

Jaa! :)
Den ska nog vara klar till (före) hösten! ;)