torsdag 14 juni 2012

Det allra nödvändigaste....

En av mina oändligt många planer inför sommaren är att lära mig sy bättre på min symaskin (- skin skin sy ma ma ma ma ma skin). Därför håller jag på att sy en klänning (med lite hjälp.......), men efter att bitarna var utklippta, och jag skulle "hugga i" med symaskinen så kände jag att jag måste träna lite till på något annat först, innan jag tar tag i min stora utmaning.

Så av lite tygrester efter att klänningen "fått sitt", och med hjälp av de superba instruktionerna jag hittade på Lappeklipps blogg, har jag gjort följande necessär (med foder och allt, som ni ser):

Necessären är en nödvändighet, där finns alla smågrejs man kan tänkas behöva med sig om man är ut på vift (näsdukar, läppglans etc), och kan lätt flyttas från väska till väska. Den jag haft tidigare (ungefär hälften så stor) började bli lite trång... Men vad är nu detta - min nya stora necessär blev genast full? Hur har detta gått till? ...ett av livets stora mysterier, tillsammans med vart strumpor och hårband försvinner...?


1 kommentar:

Kristian Niemi sa...

Vart strumporna försvinner -- eller snarare varför -- det vet jag ju, men hårband har jag sämre koll på. :-/