torsdag 13 december 2012

Små grodorna, små grodorna, är lustiga att se ...

Ni trodde väl inte jag glömt lillebror? Den uppmärksamme såg förstås att det skymtade något annat i paketet i föregående inlägg, och att det låg en annan filur bredvid Jesus på golvet på en annan bild... Elis kanske inte ännu kan säga vad han önskar sig för kramdjur, och han kanske inte är lika djup som storasyster som önskade sig ett "Jesus på korset" -kramdjur, men jag bara gissade att han säkert vill ha en groda?

Som ni ser på bilden tycks han smaka någorlunda bra, Herr Groda, i alla fall. Jag fäste trådarna extra noggrant, och köpte barnsäkra ögon från Pirjon Lanka (som hon menade att man inte får loss ens fast man försöker), allt för att Elis skall få undersöka grodan med alla sina sinnen. (Kontrollera ifall det faktiskt är sant att "ej öron, ej öron, ej svansar hava de" t.ex.)

Ni ser också att det är fart på Elis, svårt att få en tydlig bild.... Men det syns ju ändå hur söt han är, brorsonen!

Mönstret till grodan hittade jag här. Mönstret är dock på engelska, och eftersom jag känner en annan grodfantast som är ivrig att prova virka, men mindre ivrig på att pröva på ett engelsk-språkigt mönster, har jag översatt mönstret till svenska - och då lägger jag lika bra upp det här tänker jag, så var så goda: Herr Groda

3 kommentarer:

Kristian Niemi sa...

Kan intyga Herr Groda är väldigt fin -- och tuggvänlig! :)

Linda sa...

:) Vad bra! *Meganöjd faster*

Borde kanske ha nämnt att förutom att Herr Groda går att smaka på, så borde han också gå och tvätta - här finns tvätt instruktionerna för garnet (http://www.novita.fi/index.php?cms_cname=tuotesivu&tuote_id=92486) - 40 graders maskin BORDE alltså gå bra (använde även sådan fyllning som ska gå att stoppa i maskinen). Kan kanske vara en bra kombination med tugg- OCH tvättvänlig! :)

Kristian Niemi sa...

Bra att veta!