lördag 22 oktober 2016

Week(end) project

Drops tipsar varje vecka på sin fb-sida om ett snabbt projekt som man får klart på en helg. Senaste tipset var stickade pumpor - mönster HÄR - inför halloween som stundar. Jag hakade på, som ni märker, och ville sprida tipset vidare. Jag gick till min garngömma, med min hjälpreda, och hittade en hel del orange / gula garn (+ grönt/brunt/begie till stjälken) - ni ser på bilden ovan. Här räcker det ju med diverse restgarner. HÄR ser ni drops övriga tips inför halloween. 

Jag har börjat, som ni ser, och hittills är det kul. Få se hur många pumpor det blir, en eller flera.... :) Jag tänker att det blir en bra sorts pumpa för Filip att leka med också. 

Även novita har ett mönster på stickad pumpa, det hittar ni HÄR

...halloween är väl inte någon stor eller viktig högtid hos oss, men visst brukar de märkas hos oss, kika HÄR på mina tidigare halloween-inlägg. Planen för i år är att sticka pumpor, äta pumpa, och ha godis-skålen full ifall det skulle komma monster på besök. Aldrig hänt hittills, men någon gång kan vara den första. Filip ska få pumpa-mos, så klart, men i vilken form vi vuxna ska inta vår pumpa är oklart.

Har ni förslag på pumpa-recept/halloween-recept? 
Hur firar ni halloween; firar ni?

Så här ska de färdiga pumporna se ut.
(källa)

Inga kommentarer: